23. sij 2013.

SRETAN ROĐENAN!

Danas je tačno godina dana od kako sam napisala prvi post!!! :) 

Ni sanjala nisam da će blog biti posjećen ovoliko, nekome je to možda malo ali ja sam prezadovoljna.  Željela sam da mmm.... blog bude moj 'dnevnik o polimernoj glini' gdje ću s vremena na vrijeme napisati nešto o svojim mmm.... kreacijama, postaviti koju fotografiju i podijeliti svoje stečeno iskustvo u kreiranju nakita od polimerne gline. Dobila sam dosta mailova. Mnogi su me kreativci kontaktirali da bih sa njima podijelila svoje još uvijek skromno iskustvo. Hvala svima na zainteresiranosti i pitanjima, nadam se da sam bila od pomoći. :) 
Trudim se svaki dan naučiti nešto novo kako bih to znanje podijelila sa vama, posebno onima koje interesuje polimerna glina, a slabi su poznavaoci engleskog jezika pa im je teže saznati određene informacije o tome. Naravno, tu će biti i mnoge teme koje se tiču mene i moje vlastite interpretacije polimerne gline kroz moje iskustvo i moj način kreiranja. 

Ne želim više dužiti i pisati kojekakve eseje. Samo ću reći SRETAN ROĐENDAN mom dragom mmm.... blogu koji me je povezao sa mnogim dobrim, zanimljivim i kreativnim ljudima! 



Kakav bi bio rođendan, a da nema poklona?! Ja volim poklone, jaaaaako i to svi znaju! :D Ne mislim sada da očekujem poklon od vas, već vi očekujte od mene ;) 

Tek nedavno sam za sebe kreirala jedan lančić. Konačno! Non stop nešto kreiram, a sebe sam se sjetila nedavno. To ne valja! Ali kako kaže stara poznata Kinska poslovica: " U majstora kuća oborena" tako se činilo i kod mene. :P 

Ovaj Teddy Bear lančić sam kreirala za sebe ;)





Sada dragi moji želim nekome od vas pokloniti jedan ovakav lančić s tim da ćete vi odrediti koje bi ste boje željeli ovog medu i ja ću ga kreirati po vašoj želji. 

Posebna pravila nisu potrebna osim da ste sljedbenik ovog bloga,  lajkate moj mmm.... page i ostavite komentar na ovaj post. Random.org će odrediti sretnog dobitnika. 

Rođendanski mmm.... pozdrav! <3




Broj komentara: 12:

  1. Srecan rodjendan mmm...,prelepi su ti radovi,sve najlepse:)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ok, ja bi se bila kadra potući za ovu ogrlicu :)) ništa ne volim ko plišane medvjediće, a ovaj je toliko sladak da to nije normalno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i da, toliko me zaokupio medo da sam zaboravila čestitati blogorođendan :)) sreeeetan rođendan, neka ih bude još puno puno :))

      Izbriši
  3. Sretan ti blogorođendan, Selma!
    I da ne kažeš da nisi dobila poklončić od mene haha, svrati na moj blog
    http://carpe-diem-anamb.blogspot.com/2013/01/liebster-blog-award.html

    OdgovoriIzbriši
  4. Srećan rođendan tvom blogu! Nadam se da će da traje još mnogo, mnogo godina i da će nam i dalje pružati mnogo korisnih i lepih informacija :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super cute Jewellery! <3
    follow new ,mind follow back?

    kisses :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sretan ti blogorođendan i želim ti još puuuno divnih postova, uradaka,blogoprijatelja i uživancije...Za rođendan ti i ja poklanjam blogonagradu..Posjeti moj blog http://foryoubysonaj.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Sukie, da si samo malo ranije ostavila komantar učestvovala bi u mom blogorođendanskom poklonu, al' nema veze, bit će još mmm.... nagrada ;) Dobro došla ti nama nazad, a jednu nagradu sam ti već poklonila u novom postu :)))) Hvala puno na čestitkama i željama!!! :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasan...
    Tek sam sada otkrila ovo preslatko savršenstvo. Ma nema veze što ne učstvujem, dovoljno je ovo što sam otkrila. Obožavam fimo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Filipa puno! :) Drago mi je da ti se sviđa blog!!! Bit će opet mmm.... nagrada ;)
      Polimerna glina je najbolji materijal koji sam u životu koristila, a vjeruj mi probala sam mnoge, al' u ovo sam se zaljubila totalno! :))))

      Izbriši