5. lip 2014.

Volim skiciranje

Dugo sam razmišljala da li da Vam pokažem jedan mali dio mene kroz nekoliko listova iz mog džepnog bloka za skiciranje. Obzirom da me jako inspirišu intervjui dizajnera nakita, njihove skice i radni prostor odlučila sam pokazati kako skice izgledaju kod mene. Ko zna, možda baš ovi moji minijaturni crteži inspirišu nekog od Vas. 


(Kliknite na fotografiju za uvećanu verziju)

Moje skice nastaju za par minuta, a do sada ste sve ove ideje mogli vidjeti realizovane na mojoj mmm.... fb stranici u vidu minijaturnog nakita. Doduše, neke su još u toku rada. Zbog toga sam izabrala samo ovih devet stranica iz bloka. Ovo je neka polazna tačka, za ove crteže ću radije reći da su 'skica skice', a ono što je najbitnije je ideja. Ukoliko je zabilježite na bilo koji način crtežom ili riječima jedno je sigurno, nećete je zaboraviti!

Da li Vi bilježite ideje i na koji način? 

mmm.... pozdrav ♥ 


Broj komentara: 13:

  1. i ja imam jednu bilježnicu gdje zapisujem i crtam ideje. neke čak i realiziram ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj divne su ti skice, divneeee :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ih ko mi kaže :)))) Hvala Matea ♥ Pokazat ću još samo da skupim hrabrosti :))))

    OdgovoriIzbriši
  4. Već same tvoje skice su mala umjetnička djela, predivno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Martina! Dobro došla u moj svijet minijature! Moram ti reći da su me tvoje ilustracije oduševile kao i aksesoari. ♥

      Izbriši
  5. i sama skiciram neke od vojih radova koje tada radim u quillingu, ne sve, jer ponešto nastane iznenada, ali tek toliko da znam gdje da se usmjerim,no moje skice su većinom na komadima papira A4 na kojima zaista ima toga dosta u umanjenim mjerilima no uhvatim ono pto mi je pri rici kad naiđem na nešto interesantno.. lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaći, možemo očekivati da nam i to pokažeš jednog dana?! :)) Skiciranje je zakon!

      Izbriši
  6. O, kako to kod tebe lijepo i pedantno izgleda! :)
    Ja rijetko skiciram; uglavnom to nastaje u glavi, pa se prenosi direktno na ono što radim. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Hvala! ♥ Tvoj decoupage i nakit izgledaju tako pedantno da uvijek pomislim kako si ti to unaprijed planirala i skicirala, a ti odmah sve iz glave uradiš. :))))

      Izbriši
  7. ja sam tek u zadnje vrijeme počela malo skicirati nakit koji izrađujem...ali sam primjetila kad god se opet uhvatim izrađivanja nakita tako modne ilustracije koje inače crtam postanu odjednom prepune nekakvih ogrlica i naušnica tako da na neki način crtala sam nakit i prije.

    Tvoji mi se crteži jako sviđaju, nekako sam i očekivala da ih skiciraš prvo zato što su tvoji radovi i izgledaju jako osmišljeno, promišljeno i vidi se posvećenost i detaljima i cijeloj koncepciji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dakle, nesvjesno si posvećivala pažnju detaljima poput nakita na svojim modnim ilustracijama. :)))) Super!

      Izbriši