3. sij 2014.

2014

Dobrodošla 2014. godina, budi dobra!!! 

Nova godina nekada simbolizuje novi početak tako da sam odlučila sebi zacrtati neke ciljeve i pridržavati se plana za ostvarenje. Ne možemo uvijek biti 'krojači' svoje sudbine, ali ne možemo ni sve imatu u haosu, a očekivati da sve bude bajno. Malo planiranja, kontrole i pridržavanja nekog reda nije nikada nikom naškodilo. Ja sam odlučila svoje želje i željice napisati na papiriće. Ubacila sam ih u teglu i stavila na vidno mjesto da me mogu podsjetiti na obećanja data samoj sebi. Ako pola od ovoga ostvarim biću sretna, a trudit ću se ostvariti sve! 


Da li ćete vi planirati? 

Ukoliko ste već pisali o sličnoj ili istoj temi ostavite mi link, rado bih pogledala.

Još jednom želim svima sretnu i uspješnu Novu godinu! 

Vaša Selmmma :))

Broj komentara: 8:

  1. Sve najljepše želje koje si poželjeti možeš želim ti u Novoj, ti bar zapisuješ i ja bih trebala jer previše toga zaboravljam..
    lp Klaudija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Klaudija! :) Također sve najljepše i tebi! Počela sam pisati jer sam se počela gubiti u svemu, a malo više organizacije mi neće škoditi, a za želje ću polako, za neke raditi, a za neke treba samo sreća :))))

      Izbriši
  2. Meni se zapisivanje stvari koje želim ili trebam uraditi pokazalo kao jako dobro rešenje. Nadam se da će i tebi pomoći. Srećna Nova godina :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Sretna Nova godina i tebi! :) Već se pridržavam i jako je zanimljivo. Sama sam sebi uvela režim, sad za sad mi dobro ide i super se osjećam! :))))

      Izbriši
  3. Draga moja, sve najbolje ti želim! :)) Ja još uvijek nisam ništa zapisivala od ciljeva, ali budem jer to radim svake godine. Trenutačno 'kuham' ideje i želje u glavi pa kad si sve posložim onda to ide na papir :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekad sam kod tebe i vidjela neki planer, znam da mi se ta fotografija jaaaako svidjela! :))))

      Izbriši
  4. Samo plan.Bez plana odu dani a da nisi ni primetila.Super.Ne moras u teglu,nego u svesku i da bude na videlu.kiss

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš tako, dani samo idu... U teglu sam stavila velike i male želje, pa ću na kraju godine da otvorim sve, ako neke ne ostvarim vratit ću ih. :)))) Inspiracija je potekla sa Pinteresta :)
      Teke koristim svakako, njih nikad dosta :) Kiss

      Izbriši