6. pro 2013.

Irvas


Ne mogu vam opisati kakvu mi je sreću donijela ova kreacija irvasa! O tome ću pisati kada budem i ja znala više detalja. Sada ću vam je samo pokazati... 





Kreaciju vremenski nisam dugo radila. 
Od početka do kraja je sve išlo kako treba. Idejno i tehnički je ispala savršena, čak i bolja nego što mi je bila prvobitna zamisao. 

Dešavalo se još nešto interesantno... 

Dok sam radila ovu kreaciju jedva sam čekala da je objavim na fb stranici. Prvi put sam bila nevjerovatno uzbuđena, požurivala sam sama sebe! 
Možda sam predosjetila sretni trenutak koji je uslijedio nekoliko dana poslije?! :))

 Nekako... sve mi se čini da je za sve kriv njegov osmijeh.

Šta vi mislite? 



Broj komentara: 26:

  1. pa, jeste,osmijeh čini čuda :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivno, Selma! Njegov osmeh je tako sladak, pa tufnice i prugice, sve je na svom mestu. Evo upravo pokazujem mojoj bratanici tvoj blog, oduševljena je. Zajednički se divimo tvom nakitu!
    Takođe imam za tebe jedan sajt, pošto si pomenula da te interesuju boje za pocelan
    http://iartsupplies.co.uk/porcelain-paint/16ml/
    Na ovom sajtu prodaju najkvalitetniji slikarski materijal. Ja sam od njih naručivala Talensove uljane pastele i akvarel boje i savršene su. A ni poštarina nije prevelika, nekih 5-6 funti. Prva pošiljka mi je stigla brzo, za nekih 10-15 dana, a drugu sam čekala malo duže zbog carinske kontrole. Svakako pogledaj, možda će ti biti od koristi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaći uživate gledajući moj blog, to mi je baš drago! :* Stranicu ću svakako posjetiti jer kad je umjetnički materijal u pitanju uvijek gledam kvalitet, a sada već vidim da ima baš dobrih poznatih marki koje sam koristila i odlične su. Hvala puno! Nadam se da zbog veće cijene neću imati dodatne troškove poštarine?!

      Izbriši
    2. Mislim da cena zavisi od težine onoga što si naručila. Koliko se ja sećam, kad ubaciš proizvod u korpu i pratiš dalja uputstva u nekom od tih prozora videćeš i kolka će ti biti poštarina (pri tome uvek imaš mogućnost da odustaneš i izbaciš proizvod iz korpe, ako nečim nisi zadovoljna), a za prvu narudžbinu su davali popust (ne znam da li to još uvek važi).

      Izbriši
    3. Da, kao i kod večine online shopova, na to ću paziti. ;) Stranica je super!!! Hvala još jednom! :*

      Izbriši
  3. Draga, irvas je prosto predivan, a osmeh mu je pun ljubavi i dobrote... Ne čudi me da ti je doneo nešto lepo, neko malo Božićno čudo. Jedva čekam da čujem detalje. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno draga Vesna! Ja se iskreno nadam da će biti ubrzo da ne ispadne da sam se bezveze radovala :))))

      Izbriši
  4. Presladak je! :)
    I u potpunosti razumijem nestrpljenje za objavu rada :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joooj jelde da se mi razumijemo?!! :)))) Hvala ti!

      Izbriši
  5. Presladak je :)) i jedva čekam čuti koje su to odlične vijesti, unaprijed se veselim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Matea, divna si! :* I ja se nadam da će vijesti biti čim prije da ne bude da sam se bezveze radovala :))))

      Izbriši
  6. selma, nastaviš li ovako, trebati će se izmisliti neki novi superlativi - sve što napraviš je najnajnaj

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaaa... što me pohvali, sad sam se postidila :D Sad ću još više da učim, valja opravdati sve ove divne komentare :)))) :*

      Izbriši
  7. Savršeno! Ne samo da je tehnički urađen bez greške, nego je sav kao izašao iz nekog crtića. <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Mene u septembru uhvati praznično raspoloženje, ideje se gomilaju na papiru, sva treperim, jedva čekam da počenm raditi, a onda od narudžbi ne stignem uraditi sve što sam zamislila :( Crvena, bijela i svijetlo plava me izlude u ovo doba godine :))))

    OdgovoriIzbriši
  9. Hmmm... Mislim da je za sve kriv njegov slatki crveni nosić. I tufnice! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti znaš najbolje! :)))) Hvala ti puno, jako si me usrećila! Nekome ovo nije ništa, ali meni mnogo znaći biti dio PCP! Imam ja još mnogo da učim, ali svaki podstrek kao ovaj da zaista veliki vjetar u leđa. Ti znaš kako si se osjećala kad su tvoje kreacije objavljene u knjizi Marie Segal.

      Izbriši
    2. O, da, osećaj mi je potpuno poznat. :D Drago mi je da sam te usrećila i dala ti vetar u leđa. Samo nastavi da vredno radiš, ubeđena sam da će uskoro usledeti još priznanja za tvoje preslatke kreacije. xoxo

      Izbriši