23. pro 2013.

Moja kreacija Irvas na Polymer Clay Planet stranici

Kada sam prije nekoliko mjeseci otkrila novu stranicu o polimernoj glini Polymer Clay Planet oduševila sam se konceptom stranice. Velike fotografije radova i dvije do tri rečenice o umjetnicima bile su dovoljne da se zaljubim i da svaki dan isčekujem novi post. Ova stranica mi je nekako došla kao osvježenje u moru stranica koje već postoje o polimernoj glini jer kratko i jasno predstavi umjetnika, a objavi linkove ukoliko želite saznati nešto više o istom. Prateći tako postove, uvijek mi se kroz glavu motala misao kako bih voljela biti dio PCP-a i da jednog dana moj rad bude tu predstavljen. Nije prošla ni godina dana, a moja mašta postade stvarnost. Danas! :) 

Ovo je razlog zbog kojeg sam vam rekla da mi je "Irvas" donio sreću... Moja kreacije Irvasa na stranici Polymer Clay Planet

Umjetnica Anya me je kontaktirala putem facebooka napisavši da je oduševljena mojim irvasom i da bi ga voljela predstaviti na stranici PCP kao praznično izdanje. Svoju sreću ne mogu opisati! Nekome možda ovo nije nešto značajno, ali za mene jeste. Ovo je jedan korak naprijed i jedan veliki podstrek da sam na pravom putu. Anya je prepoznala moj rad i za mene je to nešto posebno! Sada ću da se još više i dublje posvetim realizaciji svojih ideja. Za svaki slučaj sam spasila još jednu objavu mog rada :)))) 

Toliko od mene za ovaj put.

Najsretniji mmm.... pozdrav!Broj komentara: 8: