14. lip 2013.

Sve je stalo samo djeca rastu :)

Završen je deseti Kid's Fest! Jedva čekam idući! :)) Imam nove planove kako bih unaprijedila umjetničku radionicu pa sam ne strpljiva. :) Ove godine je posjećenost bila rekordna. Oko 50.000 djece iz cijele BiH je prodefilovalo kroz najšareniji festival u regionu. Bilo je zadovoljstvo vidjeti nasmijana lica djece, njihovo kreativno ispoljavanje, igru i mnogo novih radionica. Na žalost nemam mnogo svojih fotografija sa festivala jer sam bila zauzeta, objedinila sam tek nekoliko ali svakako posjetite oficijelnu stranicu, pogledajte kako je bilo i uživajte!


Divota! 


Ponosna sam jer sam dio Kid's festivala od samog početka, punih deset godina.
Istinski uživam, a najdraži momenti su oni kada se ispred mene pojave djeca koja su 'jučer' imala pet godina, a sada su tinejđeri ili devetogodišnjaci koji su sada već punoljetni, studiraju, a nisu nas zaboravili.

Hvala direktorici Susanne i kompletnoj ekipi na upornosti i istrajnosti jer nije lako održavati ovu vrstu festivala pored ogromnih problema u kojoj se nalazi naša država, a svi znamo kakve političare imamo i koliko su 'zainteresirani'.

Toliko od mene za ovaj put.
Vrijeme je da se odmorim i napunim baterije za nove mmm.... slatkiše.

Veliki poljubac mojoj blog raji  :*


Broj komentara: 6:

 1. veliki pozdrav tebi! divno je biti dijelom jedne takve manifestacije, bravo!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ana, znam sigurno da bi ti baš uživala! :) Hvala.

   Izbriši
 2. Pa baš vam je super bilo, vjerujem da je bila divna i pozitivna atmosfera :)) sad uživaj u malo zasluženog odmora :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Bilo je super! Hoću :)) Sad ću malo da se odmorim, a onda slijedi realizacija mnogih naruđbi i naravno rad na novim mmm.... kreacijama.

   Izbriši
 3. izgleda da je bilo baš zabavno:)

  http://modaodaradosti.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši