14. velj 2013.

Danas je Četvrtak!

Volim srce! Što potvrđuje i moj logo. Kolekcionar sam stvarčica koje imaju oblik srca bilo da su to kutije, nakit, ukrasi, heklani ili pleteni motivi, printovi, odjeća itd. Ali opet, ne volim baš svakakva srcad. :D Imam određeni 'stil' srcadi koje volim. Malo je to 'komplikovano' sa mnom ali je tako. :))))

Mnogi očekuju da je kod mene Valentinovski dan poseban, sav od srculencadi ali je totalna suprotnost tome! Ne slavim Valentinovo, ali poštujem praznik i onom ko slavi želim sretno Valentinovo! Volim poklanjati pažnju ljudima koje volim svako malo, kao i oni meni tako da ni njima ni meni ne treba neki određeni datum. Ja obilježavam 'Valentinovo' svaki dan i kad mi je merak. ;) 
Ako se gleda taj neki datum kao 'bitan faktor' onda bi moj 'Valentines Day' bio 28.8. i po tome ga onda slavim od 2006-te godine od kada sam u vezi.

Zadnja dva dana se baš žalim raji kako sam kreirala nove privjeske u obliku srca i koje 'sreće' završim ih tek sinoć. :P Volim nešto što mi je drago (posebno kada su u pitanju nove kreacije)  instant podijeliti sa ljudima ali danas mi je baš ofirno i tako kliše staviti svoje Srce privjeske na mmm.... page :P 

Ovdje se mogu 'istresti', pa je super što ih mogu pokazati vama! :)))) E, moje sreće! Živio blog i moji ljudi na blogu! 

Ovako izgledaju moja mmm.... srca... 







 Tek sam završila ovih deset privjesaka ali ih imam još u pripremi i u drugim bojama.
Veličina privjeska je oko 2cm

Na ovaj način učim mnogo o polimernoj glini i njenom ponašanju, a da pri tome ne izgubim puno polimerne gline. Još uvijek sam početnik i strepim kada učim nove tehnike jer uvijek postoji mogućnost pogreške koja dovodi do scrap gline. Tako bih voljela imati tonu paketića i da bez tog nekog straha radim opuštenije!

Da bi se dobile ovako savršene pruge, polimernu glinu treba jako dobro kondicionirati! Glinu koju ste kondicionirali provući kroz pasta mašinu podesivši broj za debljinu koju želite. Ja sam se odlučila da mi pruge budu iste debljine. 
Mislim da je najpametnije da vam pripremim jedan manji tutorilal. Ova tehnika je super jer nećete dobiti puno 'otpadne' gline. Uzmete koliko hoćete za određenu kreaciju i to je to. U tutorijalu ću vam pokazati šta možete uraditi i od scrap gline.

Toliko od mene za danas!

Tko slavi dan zaljubljenih još jednom SRETNO VALENTINOVO! 

Što se mene tiće... 


Volite se i poštujte se uvijek! 

Želim vam ugodan Četvrtak! <3 






22 komentara:

  1. jako dobra srca! imaš talentirane prstiće :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Ana, drago mi je da su ti se svidjela srca. ;)

      Izbriši
  2. Potpisujem naslov posta! :)) srca su mi preeeeslatka i još se ne prestajem diviti tvojoj kreativnosti!!!! svaka čast ^_^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod mene je to tako, 'Valentinovo' je svaki dan ;) :)))) Hvala puno na komplimentu!

      Izbriši
  3. Joj koja predivna srčeka :)))
    Ni ja ne slavim Valentinovo, dečko i ja ga već drugu godinu zaredom 'preskačemo' jer nam nije fora, a i držim se onoga da mi ne treba neki poseban dan za obilježavanje ljubavi, ja to radim svaki dan, barem se trudim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Matea! :* Volim intenzivne boje pa sam jedva čekala uraditi ovako nešto. Fantastično izgledaju kada se nose, mogu ti reći da će biti hit ova srculencad, a svakako ću uraditi još u drugim bojama i oblicima ;) Mnogi su oduševljeni ;)
      Što se tiće Valentinova, svaki dan se treba poštivati i voljeti i kao što kažeš truditi se ;)

      Izbriši
  4. Srca su ti baš mmmmm!:)
    Ps-imam ponekad problem da mi prođe komentar,ne znam zašto??
    Pozdrav!:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno! :) Ne znam zaista u čemu je problem :/ Meni se dešava na drugim blogovima također, mislim da je do bloggera.

      Izbriši
  5. Preslatka srca.Baš su vesela i naravno,slatka :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Diiivna su ti srca! Liče mi na nekakve čudesne lilihipe:)
    A kombinacija boja ti je fenomenalna. Obožavam varijante zeleno-crveno i zeleno-plavo. U stvari zelena je dobrodošla uvek:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Katarina puno! Drago mi je da ti se sviđaju! Boje su zakon, a ove pogotovo ;)

      Izbriši
  7. Nisam odavno ovdje svratila, kako ni ja ne postavljam tako nista drugo ne pratim. Na fejsu sam cesce i tamo sam ko i aktivna :) Vrijeme je da se vratim! hehe srca su preslatka, boje - bas u tvom stilu! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste više, dobro došla nazad! ;) Vidjela sam nove postove već ;) :* :* Hvala za srce, bit će ih u raznim bojama pa sebi izaberi koje želiš ;)

      Izbriši
  8. I love your colorful hearts! I hope you had a great day and that Spring is coming very soon!

    OdgovoriIzbriši