27. svi 2012.

From Polymer To Art

 Za sve moje drage čitatelje, zaljubljenike u polimernu glinu imam fenomenalne vijesti i nadam se da će te im se obradovati koliko i ja! Časopis " From Polymer To Art možete naručiti putem interneta sa njihove oficijene stranice. Lično sam poslala mail sada čekam odgovor jer bih jako voljela imati ovo malo blago.  Do sada je izašlo šest brojeva ovih časopisa koji su tematski podijeljeni po bojama. Kako sam mogla vidjeti na njihovoj facebook stranici, ovaj časopis je na engleskom jeziku i u njemu će te naći novosti, priče o poznatim umjetnicima i njihovom radu kao i uputstva za rad - što je naljepši dio ovog časopisa jer pruža super mogućnosti početnicima koji nemaju dovoljno sredstava da plačaju kurseve. Kako svoje radove imam postavljene na stranici deviantART primjetila sam u ovom broju (žutom izdanju) jednu narukvicu djevojke koja svoj nakita također plasira putem deviantART-a pa smo tako i u komunikaciji. Baš lijepo! Čestitala sam joj na tom uspjehu. Zasluženo se našla na ovim stranicama. Cijene časopisa se kreću od 9,95 eura do 11,95 eura.

Evo šta kažu glavni urednici časopisa:

"From Polymer To Art...This new magazine is edited in The Netherlands, written in English, comes out 4 times a year. Each issue will be colour themed. It is an international arty, fashionable magazine, all about polymer clay art! Isn't that great???" 


Sa zadovoljstvom ću vam predstaviti žuto izdanje časopisa broj 2 / 2012
kao i link oficijelne stranice:  "From Polymer To Art"


Ako želite biti njihov prijatelj i pratiti ih putem facebooka kliknite na link


Sebe sam danas obradovala, a nadam se da sam i vas! :)

4 komentara:

  1. Divan blog, super radovi.... pratit ću tvoj rad....jako mi se dopada...
    Lijep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno na komlimentima! Još uvijek sam početnik u radu sa polimernom glinom i trudim se na najbolji način podijeliti svoje znanje svima koji me prate. :) Vidim da i vi imate blog i to dva, pa ču se sa zadovoljstvom pridružiti ostalim sljedbenicima. Lijep pozdrav i vama! :)

      Izbriši
  2. Hvala što ćeš me pratiti...
    Pročitala sam i pregledala cijeli blog i baš mi se dopalo što pišeš o materijalima i alatima...meni je to sve poznato ali nikada nije znanja dosta....vjerujem da ćeš ovakvim pisanjem i radom podstaći mnoge kreativce da i oni krenu raditi s polimernom glinom.
    Ja vec radim od 2005 godine...i obožavam je...
    Na mom blogu su bili neki moji radovi ali moja brzopletost me je dovela u situaciju da sam izgubila slike iz albuma (Picase) tako da su nestale slike s blogova....
    Ovih dana je u planu da ih počnem vraćati....pa ćeš moći pogledati i moje radove...
    Svako dobro i puno lijepih radova

    OdgovoriIzbriši
  3. Nema na čemu. Zadovoljstvo mi je! Primjetila sam da nedostaju slike na vašem blogu :(
    Mislila sam da je došlo do greške na stranici. Jedva čekam da vidim vaše radove, posebno zbog toga što se dugo bavite kreativnim stvaralaštvom. :D I ja vama također želim puno kreativnih ideja i da fotografije budu što prije na blogu. Lijep pozdrav! :)

    OdgovoriIzbriši