23. sij 2012.

Ćao svima!

Ja sam Selma. 

Poslije dugo razmišljanja odlučila sam imati svoj blog. Prostor gdje ću svoje (sada, još skromno) iskustvo o polimernoj glini dijeliti ovim putem. 

Samim tim sto već čitate ovaj post vidjeli ste da sam svoj blog nazvala "mmm....". Obzirom da već neko vrijeme kreiram nakit od polimerne gline i to najčešće hranu svoj sam nakit odlučila plasirati pod tim nazivom pa je ovaj naziv za blog bio logičan slijed. Mmm.... svi manje više izgovaramo kada smo gladni ili kada vidimo nešto ukusno što nas mami da pojedemo. 

Mnogi koji su imali priliku vidjeti moj nakit, postavljali su mi dosta pitanja o polimernoj glini i šta je sve potrebno u radu s njom. Ja ću se truditi predstaviti ovaj materijal na način kako ga ja doživljavam. Potebno je mnogo rada, učenja i kontinuiteta. Sve ću učiti usput pa ukoliko se omakne neka greška nemojte zamjeriti jer ipak sam početnik. 

Blog će biti pisan na bosanskom jeziku sa mogućnošću da možete birati jezik na kojem želite pročitati postove.

Iskreno se nadam da ćete uživati!

Dobro došli na mmm....handmade accessories blog! ♥ 

4 komentara:

  1. Super Sele, Dobro nam dosla. ;-) Jedva cekam da vidim tvoje carolije ovdje... :-D

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti Zdr na dobrodošlici! :) "Čarolije" :) - kako si ih ti nazvao su uskoro ovdje, još samo malo da se dorade fotografije ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Veeeelika dobrodoslica u digitalni svijet blogerskog marketinga :D Odlican koncept bloga (i ja sam se u nekoliko navrata pitao sta je to polimerna glina a sada znam gdje cu o tome moci i procitati ;)) hehehe jedva cekam da vidim sta nam imas ponuditi :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala, hvala! ;) Bit će mi zadovoljstvo podijeliti s tobom i drugima moje znanje o polimerno glini . Vidjet ćeš, to je nesto senzacionalno! :D

    OdgovoriIzbriši